BINNENKORT BESCHIKBAAR | BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW BREDA

Stacks Image 4856

Herfinanciering bedrijfsverzamelgebouw + woning Breda

De initiatiefnemer Wim van der Pennen is freelancer op het gebied van omgevingsmanagement met een meerjarig contract bij de omgevingsdienst in Rotterdam-Rijnmond. Hij heeft het pand, een karakteristiek winkel/woonhuis en voormalige smederij, in 2009 gekocht omdat hij destijds Motorhuis Breda had opgericht. Vandaag de dag zijn de activiteiten van Motorhuis Breda beëindigd.
Direct na aankoop is het pand ingrijpend duurzaam verbouw en gemoderniseerd (energielabel A) en gaandeweg is er vanuit de behoefte voor startende ondernemers een bedrijvenverzamelgebouw ontstaan. In 2017 is de laatste grote verbouwingen gedaan met de huidige indeling met 4 volledig gescheiden ruimten voor 3 huurders.


Adviseur

Adviseur Fina Forte

Project Teaser (pdf)
Rekening Openen

Voordelen voor u als investeerder

De rente op vermogen en spaargeld is laag. De beurs doet het prima, maar biedt minder zekerheid dan vastgoed. Crowdbricks geeft u de mogelijkheid te beleggen in zorgvuldig geselecteerde commerciële vastgoedprojecten. Onze crowdfunding investeringen kennen een prima rendement en uitstekende risicodemping door o.a. hypothecaire zekerheid, verpanding huurpenningen en gedegen screening van de objecten door ervaren vastgoed-financiers en RatingPartners. Uiteraard kunt alle activiteiten rondom uw investering dagelijks volgen in uw eigen inlogportal mijn crowdbricks.

Bent u geïnteresseerd in crowdfunding voor commercieel vastgoed en wilt u meer weten, druk dan op onderstaande knop ‘Investeerders’ voor meer informatie.

Investeerders

CONTACT

Crowdbricks
Kerkstraat 56
1354 AB Almere Haven
Nederland
T +31 (0)36-844 6077
E info@crowdbricks.nl
KvK-nummer
59658312