Wie zijn wij?


Over Ons

Crowdbricks is een initiatief van 'Crowdpartners' en 'Huisadviseur Financiële Diensten'. Gezamenlijk hebben wij onze expertise gebundeld om een verantwoord en transparant vastgoed crowdfunding label in de markt te zetten.
Het team achter het Crowdbricks platform bestaat uit ervaren professionals met expertise op gebieden zoals vastgoed, vastgoedfinanciering, credit risk management, marketing, communicatie, businessdevelopment en online innovaties.

Alle transacties van Crowdbricks worden uitgevoerd door een ervaren team van medewerkers. Crowdpartners heeft een
AFM ontheffing voor het bemiddelen in opvorderbare gelden en een vergunning voor het bemiddelen en het aanbieden van hypothecair krediet.


Schrijf je nu in

Kiezen voor Crowdbricks

Stacks Image 4119
Professioneel
De transacties worden uitgevoerd door een ervaren team en een geheel gecertificeerde financiële dienstverlener. Crowdbricks voldoet aan de hoogste eisen.
Stacks Image 4120
Veilig
De geldstromen en transacties verlopen via onafhankelijke stichtingen. Onze software wordt door veel financiële instellingen gebruikt. De servers staan in volledig beveiligde centra en wij voldoen aan de hoogste eisen qua back-up systemen.
Stacks Image 4121
Deskundig
Wij werken met specialisten, welke de investeringsprojecten selecteren, beoordelen en monitoren. Daarnaast maken wij gebruik van de diensten van RatingPartners en Graydon scores voor de onafhankelijke beoordeling (risico-classificatie) van de projecten. Voor onze vastgoedprojecten werken wij met onafhankelijke taxateurs en worden alle hypotheken notarieel vastgelegd.
Stacks Image 4128
Kwaliteit
Crowdbricks selecteert alleen die projecten waarbij kwaliteit voorop staat. Investeren betekent altijd dat u een risico loopt, maar het is onze missie dat risico zoveel mogelijk te beperken.
Stacks Image 4131
Transparant
Alle beschikbare informatie van de projecten vindt u online. Wij stellen van elk project een dossier samen waarin u de informatie kunt bekijken. U moet hierbij denken aan identiteitsgegevens, jaarcijfers, taxatierapporten, leenovereenkomsten, prognoses en te stellen zekerheden.
Stacks Image 4134
Eenvoudig
U investeert vanuit uw eigen investeringsrekening en heeft altijd een volledig overzicht van uw leningen en investeringen. Crowdbricks verzorgt de aflossing en rentebetaling van uw leningen en jaarlijks ontvangt u een fiscaal overzicht.

Investeren kapitaal

Stacks Image 4161
Hoog rendement
De projecten bieden een rente die gemiddeld tussen de X-XX% ligt.
Stacks Image 4162
Eenvoudig
Vanuit één investeringsrekening verdeelt u uw spaargeld over verschillende projecten.
Stacks Image 4163
Overzichtelijk
In één overzicht ziet u al uw investeringen, rentes en aflossingen.
Stacks Image 4170
Betrouwbaar
Via Crowdpartners een AFM ontheffing en onder toezicht stelling.
Stacks Image 4173
Kwaliteit
Crowdbricks selecteert kwalitatief hoogwaardige en kans volle projecten.

Financiering vastgoed projecten

Stacks Image 4188
Eenvoudig toegang tot kapitaal.
Stacks Image 4189
Het vastleggen van de leenovereenkomst of hypotheek wordt verzorgd door ons. Wij maken het dossier aan.
Stacks Image 4190
De rente en aflossing aan uw investeerders wordt gedurende de looptijd van de lening verzorgd door ons. U regelt de overschrijving van de maandelijkse annuïteit, wij verzorgen de rest.
Stacks Image 4197
Elk jaar ontvangt u een overzicht van uw lening, de betaalde rente en aflossing.
Stacks Image 4200
U heeft de mogelijkheid om eerder af te lossen op uw lening.
Stacks Image 4203
Crowdfunding levert u ambassadeurs, klanten en publiciteit op en is dus goed voor uw bedrijf.
Stacks Image 4206
Crowdbricks is professioneel en betrouwbaar en onze partner Crowdpartners BV, heeft een ontheffing van de AFM en werkt met notariële leningsovereenkomsten en geregistreerde investeerders.

CONTACT

CROWDBRICKS BV
Olympisch Stadion 24
1076 DE AMSTERDAM
Nederland
T +31 (0)20 800 61 49
E info@crowdbricks.nl
KvK-nummer
59658312