“Hoger rendement op spaargeld met zekerheid van vastgoed!”

“Hoger rendement op spaargeld met zekerheid van vastgoed!”


Crowdbricks voor investeerders

U wilt investeren in vastgoed?
De rente op vermogen en spaargeld is laag. De beurs doet het prima, maar biedt minder zekerheid dan vastgoed.

Crowdbricks biedt u de gelegenheid om op een veilige, betrouwbare en transparante manier een deel van uw kapitaal direct te investeren in zorgvuldig geselecteerde commerciële vastgoed leningen. Het betreft in de regel verhuurde of (nog deels) te verhuren objecten. U kunt uw eigen portefeuille van leningen opbouwen en zo uw risico spreiden en een aantrekkelijk rendement behalen op uw kapitaal.

Onze crowdfunding investeringen kennen een prima rendement en uitstekende risicodemping door o.a. hypothecaire zekerheid, verpanding huurpenningen en gedegen screening van de objecten door ervaren vastgoed-financiers en RatingPartners. Uiteraard kunt alle activiteiten rondom uw investering dagelijks volgen.


Zo eenvoudig werkt het!

Via het Crowdbricks crowdfundingplatform kunt u eenvoudig in 4 stappen een crowdfunding rekening openen.

 • 1 open rekening

  Open een crowdfunding rekening in 4 stappen

  Om te kunnen investeren moet u een rekening openen. Het openen van een rekening bij Crowdbricks is eenvoudig en kunt u in vier stappen online doen. Klik op de ‘rekening-openen’ button. Na afloop krijgt u een welkomst-mail en kunt u direct gebruik maken van uw rekening om te investeren. Na controle van uw documenten wordt de rekening definitief. Wij geven u tevens de mogelijkheid om eenvoudig en snel via Ideal geld op uw rekening storten.

 • 2 kies project

  Kies een commercieel vastgoedproject van uw voorkeur

  In onze beveiligde internetomgeving maakt u zelf uw selectie uit het aanbod van alle commerciële vastgoedprojecten. De projecten zijn zorgvuldig voor u geselecteerd en alleen de beste vastgoedprojecten worden voor u overzichtelijk en transparant op de de Crowdbricks website geplaatst.

 • 3 bepaal bedrag

  Bepaal de hoogte van het te investeren bedrag

  Online investeren in een commercieel vastgoedproject naar keuze is eenvoudig. Bij deelname kunt u op ons platform veilig een digitale handtekening bij uw projectkeuze zetten en beveiligd via internet het te investeren bedrag overmaken. Na de investering ontvangt u per kwartaal het behaalde rendement.

 • 4 volg portefeuille

  Volg dagelijkse de voortgang van uw crowdfunding portefeuille

  Nadat u uw eigen commerciële vastgoedportefeuille heeft samengesteld kunt u uw projecten dagelijks volgen en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen. In mijn crowdpartners heeft u een duidelijk overzicht van uw investeringen, de documentatie van de leningen en uw rekeningmutaties, zo weet u op elk moment van de dag waar u aan toe bent.


Open hier uw rekening

Het geld dat u via CrowdBricks wilt investeren in een project komt te staan op een derdengeldenrekening. Deze rekening behoort toe aan de Stichting Crowdpartners Trust en is onafhankelijk van Crowdpartners B.V. De bestuurders van deze Stichting zijn anderen dan de directie van Crowdpartners B.V.

Omdat de geldstromen van de investeerders naar de projecten en vervolgens de aflossingen en rentebetalingen aan de investeerders geheel gescheiden zijn van Crowdpartners B.V. , is geborgd dat Crowdbricks cq. Crowdpartners B.V. dus nooit gebruik kan maken van uw geld om andere betalingen te doen. Uw investeringen komen daadwerkelijk terecht bij de projecten van uw keuze.

De minimum investering per project is € 250,00. Een consument kan maximaal €80.000,00 investeren.
Het openen van een rekening is kosteloos.

Rekening Openen

Stacks Image 4448
3 tot 7 % rendement
Investeren bij Crowdbricks levert een prima rendement op. Op basis van projectdetails en risicoclassificatie ontvangt u een bovengemiddeld rendement.
Zekerheid door onderliggende waarde
Commercieel vastgoed geeft zekerheid en verdwijnt niet zomaar. Het mooie van beleggen in ‘stenen’ zijn de zekerheden. Investeringen bij Crowdbricks hebben altijd zoveel mogelijk onderliggende waarde zoals bijvoorbeeld het vestigen van hypotheek, pandrecht op de huurpenningen, verpande overlijdensrisico- en opstalpolissen of borgstelling voor de lening aan de initiatiefnemer.
Projecten van hoge kwaliteit
Uitsluitend vastgoedprojecten van professionele partijen komen in aanmerking voor een financiering bij Crowdbricks. Dit was voorheen slechts bestemd voor professionele beleggers en vermogende particulieren. Alle projecten en de achterliggende organisaties zijn zorgvuldig gescreend en voorzien van een professionele risicoclassificatie. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit en betrouwbaarheid van de projecten!
Laagdrempelig investeren
Bij Crowdbricks heeft u zoals gebruikelijk bij crowdfunding de mogelijkheid om met kleine bedragen vanaf € 250,- te investeren in diverse commerciële vastgoedprojecten naar keuze. Crowdbricks maakt direct beleggen in vastgoed vanaf nu toegankelijk voor iedereen!
Voor een gedegen advies kunt u ons professionele
adviseurs netwerk raadplegen.
Looptijden van 3 tot 7 jaren
Looptijden van investeringen zijn vanaf 3 tot 7 jaren, afhankelijk van projectdetails. Voorafgaande aan het einde van de looptijd wordt u door ons tijdig op de hoogte gebracht over nieuwe investeringsmogelijkheden. U heeft dan de keuze om uit te stappen of in een opvolgende periode te blijven ‘zitten’.
Geen onvoorziene kosten
De tarieven zijn laag en overzichtelijk bij Crowdbricks. Er worden alleen beheerskosten voor betalingsverkeer in rekening gebracht. Dus geen onnodige en onvoorziene kosten achteraf, bij Crowdbricks weet u direct waar u aan toe bent.

Crowdbricks waardering

Alle commerciële vastgoedprojecten van Crowdbricks krijgen een risicoclassificatie variërend van 1 tot 5 toegekend.

crowdbricks-crowdfunding-o

Hierdoor wordt het voor u als investeerder eenvoudig om verschillende investeringen te vergelijken. Het rendement van een project is afhankelijk van de toegekende risicoclassificatie. Hoe hoger de risicowaardering hoe hoger het rendement.


Voorbeeld Rendement op basis van Risico-Classificatie*

Stacks Image 4314
4,0 % - (defensief)
financieringscapaciteit >140%
Stacks Image 4315
4,5 % - (behoedzaam)
financieringscapaciteit <140% >=125%
Stacks Image 4316
5,0 % - (acceptabel)
financieringscapaciteit <125% >=110%
Stacks Image 4323
5,5 % - (offensief)
financieringscapaciteit <110% >=100%
Stacks Image 4326
n.v.t. - (speculatief)
financieringscapaciteit <100%

Met financieringscapaciteit wordt bedoeld: huuropbrengsten minus rente en aflossing en minus standaard 15% kosten (o.a. voor onderhoud) in relatie tot de totale oorspronkelijke hoofdsom (dus zonder rekening te houden met aflossingen), gerekend over de gehele looptijd. Naarmate er meer overblijft na rente en aflossing is er meer ruimte om tegenvallers op te vangen.

* Bruto projectrendement wordt per project berekend en kan derhalve afwijken van hierboven getoond voorbeeld rendement.

Voor verdere informatie en uitleg kunt u naar de pagina
‘risicobeleid’ gaan.

Crowdpartners publiceert uitsluitend financieringsvoorstellen met een uiteindelijke Risico-Classificatie van 4 of beter.


Open nu uw rekening

Wilt u investeren in commercieel onroerend goed ? Open dan eenvoudig on-line een digitale rekening. U ontvangt elke maand de rente en/of aflossing.

Rekening Openen

Volg uw portefeuille

In mijn crowdbricks heeft u een duidelijk overzicht van uw investeringen, de documentatie van de leningen en uw rekeningmutaties, zo weet u op elk moment van de dag waar u aan toe bent.
Klik op onderstaande knop voor uw overzicht.

Mijn crowdbricks

CONTACT

CROWDBRICKS BV
Olympisch Stadion 24
1076 DE AMSTERDAM
Nederland
T +31 (0)20 800 61 49
E info@crowdbricks.nl
KvK-nummer
59658312